ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φρόντ λάιν» από χρυσάφι!

«Φρόντ λάιν» από χρυσάφι!

Με τη μεταγραφική ενίσχυση του Σέρτζι Κανός τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός δεν πρόσθεσε μόνο ποιότητα στα «φτερά» της επίθεσης του, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει πλέον στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην Σούπερ Λιγκ. Οι Πειραιώτες είχαν ήδη στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ντιαντιέ Σαμασέκου των 12 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Ισπανός άσος που ήρθε από την Μπρέντφορντ, έχει ακριβώς την ίδια τιμή!

Οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα, έχουν τους τέσσερις πιο ακριβούς παίκτες σε ό,τι αφορά την επιθετική τους γραμμή σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ, αφού οι θέσεις του σέντερ φορ, του «δεκαριού», αλλά και των εξτρέμ, έχουν… άρωμα θρύλου! Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, στα «φτερά» της επίθεσης υπάρχει ο Σέρτζι Κανός των 12 εκατ. ευρώ και στην… απέναντι πλευρά, ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να μην έχει απόδοση ανάλογη των προηγούμενων ετών, αλλά έχει αναδειχτεί δύο διαδοχικές σεζόν ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής και οι μετοχές του παραμένουν ψηλά και συγκεκριμένα στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την κορυφή της «φροντ λάιν», κυριαρχεί το όνομα του Σεντρίκ Μπακαμπού. Με τον Κονγκολέζο φορ των δέκα τερμάτων στην Σούπερ Λιγκ, να κοστολογείται στα 5 εκατ. ευρώ! Αναφορικά με τη θέση του «play maker» δεν θα μπορούσε να υπάρχει άλλο όνομα, από αυτό του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος, με ένδοξο παρελθόν σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου παραμένει ψηλά σε αξία, έχοντας φτάσει τα 9 εκατ. ευρώ, στα 31 του χρόνια.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε βέβαια πως η παραπάνω τετράδα δηλαδή, έχει αξία που φτάνει τα 33,5 εκατ. ευρώ!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ