ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενίσχυση για τις ΠΑΕ με ενέργειες Μαρινάκη

Ενίσχυση για τις ΠΑΕ με ενέργειες Μαρινάκη

Μετά την ανακοίνωση της μεγάλης χορηγίας του πρωταθλήματος της Super League με τη Stoiximan, συμφωνία η οποία έκλεισε με ποσό-μαμούθ συνολικού ύψους 9,45 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, χάρη στις ενέργειες του προέδρου του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Βαγγέλη Μαρινάκη, σήμερα (21/2) εκταμιεύθηκε και η ενίσχυση των ΠΑΕ από το ποσοστό που αναλογεί στις ΠΑΕ-Μέλη της Super League από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Η εν λόγω ενίσχυση, η οποία ανέρχεται στο ύψος του 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε ΠΑΕ, πραγματοποιείται έπειτα από ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εφόσον δεν ήταν εκείνος πρόεδρος της διοργανώτριας, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά για τις ΠΑΕ.

Η Super League, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία φανερώνει την ικανοποίησή της για το γεγονός πως ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έθεσε αυστηρές προϋποθέσεις στις οποίες συμμορφώθηκαν όλες οι ομάδες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Super League:

«Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει, τόσο στη Super League, όσο και στις ΠΑΕ-Μέλη της, από την εκταμίευση του ποσοστού που προβλέπεται από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων.

Η Διοίκηση της Super League, με συντονισμένες κινήσεις, με σοβαρότητα και με αίσθημα ευθύνης, ολοκλήρωσε μια ακόμα δέσμευσή της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλες τις ομάδες της Super League.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της Super League με συνέπεια και αξιολόγησε θετικά την επαγγελματική στάση της Super League και τη συμμόρφωση όλων των ομάδων της, με το αυστηρό πλαίσιο προϋποθέσεων που είχε θέσει ο κ. Αυγενάκης, για την καταβολή του ποσοστού που αναλογεί στην κορυφαία επαγγελματική διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ