ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Sold out στο «κάστρο» του Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

Sold out στο «κάστρο» του Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

Καυτό και κατάμεστο θα είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out. Ήταν κάτι αναμενόμενο, μιας και η διάθεση των εισιτηρίων πήγαινε πολύ καλά από την πρώτη μέρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, έχουν εξαντληθεί από χθες όλα τα εισιτήρια και έχουν μείνει κάποια λίγα μόνο σε θέσεις VVIP.

Εάν κι εφόσον υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων – πράγμα που θεωρείται απίθανο – από τις συμβατικές χορηγικές υποχρεώσεις, θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τη διάθεσή τους, την Πέμπτη 23/2 το απόγευμα, αφού η ζήτηση είναι τεράστια!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει και με αυτόν τον τρόπο ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Και θα είναι στο πλευρό των παικτών του Μίτσελ και στον αγώνα της Κυριακής με τoν Παναθηναϊκό, όπου ο Θρύλος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου.

Η κούρσα για τον τίτλο έχει δρόμο μπροστά και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και να στείλει τα μηνύματά του. Μηνύματα στέλνει και ο κόσμος για άλλη μία φορά με το sold out στο παιχνίδι με τους «πράσινους»

Και σε αυτήν τη «μάχη», ο λαός του Θρύλου θα είναι στο πλευρό της ομάδας. Όπως είναι πάντα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ