Σπάνια, αλλά νικηφόρα!
Δεν είναι… συνηθισμένος στο να σκοράρει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου. Για την ακρίβεια, αυτό το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, ήταν μόλις το πέμπτο του γκολ σε συλλογικό επίπεδο!
Είχε τέσσερα στην Γερμανία (2 με την Λειψία, 2 με την Χοφενχάιμ) και τελευταία φορά είχε σκοράρει στις 4 Δεκεμβρίου του 2021. Πάντως με το αριστερό ήταν η πρώτη του φορά, αφού τα προηγούμενα ήταν με το δεξί πόδι, με κεφαλιά και με πέναλτι! Παράλληλα, το εντυπωσιακό είναι πως όλα τα παραπάνω, έδωσαν νίκες στην ομάδα του.
Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη φορά που ο μέσος από το Μάλι είχε επιθετική… επιρροή για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Άρη, όταν και έδωσε ασίστ στον Ελ Αραμπί για το τελικό 0-1 στο «Βικελίδης».
Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας









