ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίνει πάντοτε λύσεις

Δίνει πάντοτε λύσεις

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να αγωνίζεται ελάχιστα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που διανύει την τέταρτη σεζόν του στο λιμάνι, δίνει σημαντικές λύσεις στην επίθεση και ας μην παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

O Μαροκινός «φονιάς», έχοντας «πατήσει» πλέον τα 36, αποτελεί δεύτερη επιλογή στην κορυφή, καθώς βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Σίντρικ Μπακαμπού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει. Μπορεί φέτος να μην έχει βάλει τα γκολ που πέτυχε τις προηγούμενες σεζόν, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να «σερβίρει» και να «φτιάχνει» γκολ για τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της προσφοράς του Ελ Αραμπί στη δημιουργία αποτελούν τα δύο τελευταία ματς, όπου ο πολύπειρος σέντερ φορ μέτρησε ισάριθμες ασίστ. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με τη Λαμία μπήκε στο 80’ και έξι λεπτά αργότερα έδωσε την τελική πάσα στον Μπιέλ για το 0-3. Πάνω-κάτω το ίδιο είχε συμβεί και στην «εξάρα» επί του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη, με τον Μαροκινό άσο να δίνει ασίστ στον Βαλμπουενά για το 6-1 στο 90'.

Με αυτό τον τρόπο, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έφτασε τις πέντε ασίστ τη φετινή σεζόν, πλησιάζοντας τα νούμερα των προηγούμενων σεζόν. Ο πάντα δημιουργικός Ελ Αραμπί είχε οκτώ ασίστ την πρώτη του χρονιά, επτά τελικές πάσες τη σεζόν 2020-21, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με τέσσερα «σερβιρίσματα». Την ίδια ώρα, μετρά και οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκείνος ήταν που είχε δώσει τη λύση στη δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1 στον Ναό, παίρνοντας τη θέση του Μπακαμπού στο 75’ και σκοράροντας στο 76’ για την ανατροπή.

Ο Ελ Αραμπί κάνει αυτό που πρέπει και ο Μίτσελ παίρνει τα πράγματα που θέλει, αν και δεν θα τον χάλαγε να βοηθάει περισσότερο στο σκοράρισμα. Αθροιστικά, πάντως, μαζί με τον Μπακαμπού μετρούν 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ο Κονγκολέζος φορ έχει σκοράρει 11 φορές στο πρωτάθλημα.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, ο Ελ Αραμπί να συνεχίσει να προσφέρει και να δίνει πράγματα στον Ολυμπιακό, βοηθώντας στη δημιουργία και πιο πολύ στο σκοράρισμα. Έχει αποδείξει ότι είναι δεινός σκόρερ και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, αν είχε καλύτερα τελειώματα σε ορισμένες φάσεις που του έχουν παρουσιαστεί.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τούμπανος

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ