ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συσπειρωμένος πιο πολύ από ποτέ!

Συσπειρωμένος πιο πολύ από ποτέ!

Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ο κόσμος του. Απλά τα πράγματα. Ο πύρινος κόσμος του Θρύλου είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα. Τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα την στηρίζει και στέλνει διαρκώς μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Στέκεται «ασπίδα», συσπειρώνεται και δεν μασάει από τις όποιες προκλήσεις των «απέναντι», οι οποίοι τον τρέμουν όταν τον βλέπουν «διψασμένο» και κυρίως ενωμένο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, λοιπόν, έδειξε ξανά την... δίψα και την... πείνα που έχει, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, το βράδυ του Σαββάτου (25/2, 20:30). Εξαφάνισε όλα τα εισιτήρια, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει sold out για τη «μάχη των μαχών» με τους «πράσινους», στον Ναό!

Ως γνωστόν, οι «απέναντι» φοβούνται όταν βλέπουν τον κόσμο της ομάδας συσπειρωμένο και δυνατό, δίπλα στον Ολυμπιακό και γενικότερα στον Σύλλογο. Δεν μπορούν να τον νικήσουν και το προσπαθούν... πλαγίως. Παλεύουν να σπείρουν διχόνοια, αλλά ο κόσμος του Θρύλου δεν «τσιμπάει» και απαντάει με στήριξη προς την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ