ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για το sold out στο ντέρμπι «αιωνίων»! (video)

To MEGA για το sold out στο ντέρμπι «αιωνίων»! (video)

Σχεδόν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι των αιωνίων το Σάββατο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο Ολυμπιακός ζήτησε με επιστολή του ελίτ διαιτητή.

Ξεσηκωμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα και την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί sold out.

Οι πρωταθλητές με επιστολή τους στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ ζήτησαν ελίτ διαιτητή στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Επιμένοντας στη σταθερή και απαρέγκλιτη ως σήμερα επιθυμία μας οι αγώνες-ντέρμπι του πρωταθλήματος να διεξάγονται με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σας καλούμε για άλλη μια φορά να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπού Διαιτητή από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προερχόμενο από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας) προκειμένου να διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι εφόσον δεν ανταποκριθείτε στην στοιχειώδη υποχρέωση σας να διεξαχθεί ο αγώνας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις και εφόσον η εξέλιξη του αγώνα καθοριστεί από τις διαιτητικές αποφάσεις σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για τον απόλυτο ευτελισμό του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague 1», δήλωσε σε ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ