ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ στους παίκτες της Ακαδημίας: «Να δω πολλούς από εσάς να αγωνίζεστε στην πρώτη ομάδα»

Μίτσελ στους παίκτες της Ακαδημίας: «Να δω πολλούς από εσάς να αγωνίζεστε στην πρώτη ομάδα»

Στη χθεσινή (22/2) εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έδωσε το «παρών» ο Μίτσελ. Ο Ισπανός κόουτς μίλησε στους πιτσιρικάδες του Θρύλου και εξέφρασε την επιθυμία του να δει πολλούς από τους νέους παίκτες στην πρώτη ομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ είπε:

«Κάποτε ήμουν κι εγώ παιδί όπως εσείς και ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα την τύχη να φτάσω στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ για 14 χρόνια. Πέρα όμως από την ποιότητα που είχα, είχα και αυτό το βλέμμα, αυτό το πάθος που έχετε κι εσείς. Είμαι ευτυχισμένος που απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ.

Είστε σε μια καταπληκτική ακαδημία με τρομερές εγκαταστάσεις και ανθρώπους που σας φροντίζουν συνεχώς. Πέρα από τη μόρφωση του σπιτιού σας, λαμβάνετε και την απαραίτητη μόρφωση και εδώ στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω στους Έλληνες παίκτες, το έχω αποδείξει αυτό και θα ήθελα να είμαι καιρό εδώ. Θέλω να δω πολλούς από εσάς να αγωνίζεστε στην πρώτη ομάδα και να κερδίσετε τρόπαια. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προπονητές σας, οι οποίοι μεταφέρουν τη χαρά και το πάθος για το ποδόσφαιρο στα παιδιά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ