ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το αριστερό άκρο

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το αριστερό άκρο

Τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα έχει ως στόχο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Παναθηναϊκό, το απόγευμα του Σαββάτου (25/2, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης», μιας και θέλει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Κι αυτό, διότι η κατάσταση του 48ου πρωταθλήματος είναι μονόδρομος.

Ο Μίτσελ έχει σκέψεις για διάφορες θέσεις της 11άδας. Αναμφίβολα μία εξ’ αυτών αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός προπονητής… ακροβατεί μεταξύ Ραμόν και Ρέαμπτσιουκ και ζυγίζει όλα τα δεδομένα για να πάρει την τελική του απόφαση. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει παίξει δύο σερί 90λεπτα με Παναιτωλικό και Λαμία. Είναι αλήθεια ότι ο νεαρός μπακ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στα δύο ματς που έπαιξε από την αρχή.

Έβγαλε στο γήπεδο επιθετικότητα, πήγε την μπάλα μπροστά και ήταν αρκετά πεισματάρης, με αποκορύφωμα τη φάση που κέρδισε την μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Σαμασέκου. Ο Ρέαμπτσιουκ από την άλλη όλο αυτόν τον καιρό που παίζει στον Ολυμπιακό δεν έχει δείξει να είναι ο αριστερός μπακ που θα κάνει πιο επιθετική την πλευρά των Πειραιωτών.

Έχει, όμως, μεγαλύτερη εμπειρία και από το ελληνικό πρωτάθλημα και από παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει φαβορί για το αρχικό σχήμα και είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Όμως κάποιοι επιμένουν πως ο Μίτσελ περιμένει ως και την τελευταία στιγμή να αποφασίσει για τα πάντα, ακόμα και για το αριστερό του άκρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ