ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα και κόσμος ως ΕΝΑ «λιώνουν» τον Παναθηναϊκό!

Ομάδα και κόσμος ως ΕΝΑ «λιώνουν» τον Παναθηναϊκό!

Ένα «αιώνιο» ντέρμπι το οποίο πρέπει να κερδίσει, έχει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός. Και για να επιτευχθεί ο στόχος των «ερυθρόλευκων», η ομάδα θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνάμεών της και να παίξει σε υψηλό επίπεδο, σε συνδυασμό με την ώθηση που θα πάρει από τον πύρινο κόσμο του Θρύλου.

Ο λαός του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο Καραϊσκάκη, ώστε να σπρώξει την ομάδα στη μεγάλη νίκη με φωνή, πάθος και... τρέλα! Το «κόκκινο» ποτάμι θα επιχειρήσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Μίτσελ, ως ο 12ος και έξτρα παίκτης, απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο!

Όσοι βρεθούν στον Ναό γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν ώστε να στηρίξουν και να ωθήσουν τον Ολυμπιακό στη μεγάλη νίκη. Γνωρίζουν ότι το ματς δεν είναι γιορτή, αλλά «μάχη» απέναντι σε αυτούς που... χάρηκαν με τη ψυχή τους ένα αλλοιωμένο αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο. Μιλάμε φυσικά για την κλοπή της Λεωφόρου και για αυτό το λόγο ο Θρύλος οφείλει να τους διαλύσει αγωνιστικά μέσα στο χορτάρι και να θριαμβεύσει, μαζί με τον κόσμο του...

Πάμε γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ