ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξανά στο σπίτι μας! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Λεβαδειακό!

Ξανά στο σπίτι μας! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Λεβαδειακό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε στο Καραϊσκάκη την περασμένη Τετάρτη (1/3), λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπτη. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το ποδόσφαιρο πάει αρκετά πίσω και μπορεί να περιμένει σε τέτοιες καταστάσεις... Όμως, οι φίλοι του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στον Ναό, την ερχόμενη Κυριακή (5/3), στο ματς με τον Λεβαδειακό, την ώρα που η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Θυμίζουμε:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 05/03 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 28/2, από τη 13:00 καθώς και όλο το 24ωρο έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Τετάρτη 1/3 έως Παρασκευή 3/3 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 4/3 (10:00 – 15:00) καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξή του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές MONO από τα εκδοτήρια του σταδίου και με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης από τον ενήλικα συνοδό του. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2007 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ