ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Εκτόξευση» για τον Ντόη!

«Εκτόξευση» για τον Ντόη!

Μέσα από τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται στην… υποβαθμισμένη Σούπερ Λιγκ 2, οι Πειραιώτες έχουν αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές που απέκτησαν αγωνιστικό ρυθμό και ωριμότητα στο παιχνίδι τους. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Ανδρέας Ντόη.

Ο 20χρονος άσος, που από «εξάρι», μετατράπηκε σε κεντρικό αμυντικό στα χέρια του Μίτσελ, είδε την αξία του να παίρνει το… ασανσέρ κατά 900 χιλιάδες ευρώ. Μια πολύ σημαντική άνοδος για τον Ντόη, ο οποίος έχει «καταγράψει» ήδη 1683 λεπτά με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» εφέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.  Αναφορικά με την αξία που έχει τώρα ο νεαρός σέντερ μπακ, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν από την αξιολόγηση αυτή ήταν στα 600 χιλιάρικα!

Επίσης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είδε την αξία του στο transfermarkt να σημειώνει άνοδο στα τέλη Φεβρουαρίου, αφού πήρε το… ασανσέρ κατά 300 χιλιάδες ευρώ. Από το 1,2 εκατ. ευρώ που κοστολογούνταν, έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η τιμή του αυτή ήταν σταθερή από την 1η Νοεμβρίου του 2021!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ