ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάζει 2,5 γκολ ανά αγώνα!

Βάζει 2,5 γκολ ανά αγώνα!

Με «πάρτι» μοιάζουν οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ στο «τιμόνι» του «ερυθρόλευκου» καραβιού. Αναλυτικότερα, η ομάδα του Πειραιά, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ισπανός τεχνικός, έχει πανηγυρίσει 25 γκολ σε δέκα εντός έδρας αγώνες, άρα σκοράρει 2,5 γκολ μέσο όρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον 59χρονο προπονητή στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, οι αγώνες πρωταθλήματος: Ολυμπιακός- Ατρόμητος 2-0, Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 1-2, Ολυμπιακός- Λαμία 2-0, Ολυμπιακός- ΑΕΚ 0-0, Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης 5-0, Ολυμπιακός- Άρης 1-0, Ολυμπιακός- ΟΦΗ 2-1 και Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 6-1, Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 0-0 και Ολυμπιακός- Λεβαδειακός 6-0. Μιλάμε για έναν απολογισμό επτά νικών, δύο ισοπαλιών και μιας ήττας, ενώ τα δίχτυα των γηπεδούχων, έχουν… κουνηθεί τρεις φορές.

Σχετικά με τα πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα παραπάνω επιτεύγματα, αυτό του Σεντρίκ Μπακαμπού είναι που ξεχωρίζει, αφού έχει σκοράρει τα επτά από τα 25 παραπάνω γκολ που αναφέραμε. Να σημειωθεί πως αν δεν υπήρχε το VAR, στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες δεν θα είχαν ολοκληρώσει με «λευκή» ισοπαλία τους δύο αυτούς αγώνες.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ