ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Παπαδόπουλος «έπνιξε» πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού! (photo)

Ο Παπαδόπουλος «έπνιξε» πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού! (photo)

Πέναλτι στον Ντουάρτε έκανε ο Κώτσιρας στο 66΄, αλλά ο ρέφερι Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει και «πράσινο» παρελθόν δεν έδωσε τίποτα και έκλεισε τα μάτια. Όπως έκλεισαν τα μάτια και στο VAR!

Συγκεκριμένα, στο 66’ του αγώνα του με τον Παναιτωλικό (2-0), ο ρέφερι από την Μακεδονία «έπνιξε» πέναλτι εναντίον του αφού ο Κώτσιρας χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντουάρτε που έπεσε μέσα στην περιοχή. Πρόκειται για μεγάλο λάθος του ρέφερι και κανονικά έπρεπε να τον ειδοποιήσει ο VAR Ζαμπαλάς (Ηπείρου) για να κάνει ανασκόπηση της φάσης.

Μάλιστα, ο Αναστασίου και ο πάγκος του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και το ματς ήταν 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν «συγκίνησαν» τους Παπαδόπουλο και Ζαμπαλά, οι οποίοι είχαν... συνεργασία στα «όργια» υπέρ του Παναθηναϊκού  και δεν έδωσαν πέναλτι στον Παναιτωλικό.

Με αποτέλεσμα, να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος τον ευνόησε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν είχε δώσει επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς και μετά το άλλαξε σε πέναλτι (!), αφού ο Σιδηρόπουλος συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης! Με το πέναλτι ο Παναθηναίκός πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς.

Mάλιστα, εκτός από το πέναλτι που δεν δόθηκε, ο διεθνής ρέφερι ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Μπουζούκη στον Κουρμπέλη, αν και ο δεύτερος έπεσε μόνος του. Όμως, μετά το σφύριγμα του διαιτητή ο Ζοάο Πέντρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

PHOTO GALLERY

Ο Παπαδόπουλος «έπνιξε» πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού! (photo)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ