ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Μία παγκόσμια αθλητική δύναμη 98 ετών

Ολυμπιακός: Μία παγκόσμια αθλητική δύναμη 98 ετών

10-3-1925  10-3-2023. Ο Ολυμπιακός κλείνει σήμερα τα 98 του χρόνια. 98 χρόνια ένδοξης ιστορίας, 98 χρόνια τίτλων.

Πάνω από 500 ομαδικούς σε όλα τα σπορ μετρά ο πολυτροπαιούχος σύλλογος του ελληνικού αθλητισμού, χιλιάδες είναι οι τίτλοι και οι διακρίσεις των αθλητών του.

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη, με 18 διεθνείς τίτλους σε ομαδικά αθλήματα.

Μόνο στην εποχή του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα ομαδικά τμήματα, έχουν πανηγυρίσει πάνω από 100 τρόπαια και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα.

«98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη.

Ο «Ολυμπιακός σύνδεσμος φίλαθλων Πειραιώς» συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου.

Δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας.

Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Το ματς που ξεχωρίζει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μαουρίτσιο Μαριάνι από την Ιταλία. Ο 41χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, την ώρα που ο πρόεδρος της Super League είχε μετ επιτάσεως ζητήσει ελίτ διαιτητές από τώρα και ως το τέλος των πλέι-οφ. Ο Στηβ Μπένετ και η ΚΕΔ/ΕΠΟ για ακόμα μια φορά δεν βρήκαν ή δεν θέλησαν να βρουν.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ