ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνει τη διαφορά και ερχόμενος από τον πάγκο

Κάνει τη διαφορά και ερχόμενος από τον πάγκο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (12/3), στην OPAP Arena, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Ο Μίτσελ, από την πλευρά του, καταστρώνει εδώ και μέρες τα πλάνα του και ιδανικά θα ήθελε να υπολογίζει κανονικά τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αν μπει στην αποστολή θα είναι μεγάλο κέρδος.

Είναι σαφές ότι ο Κολομβιανός παικταράς δεν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στο «10», όπου θα αγωνιστεί ξανά ο φορμαρισμένος και επίσης ποιοτικός Φορτούνης. Ωστόσο, θα είναι μεγάλο αβαντάζ για τους πρωταθλητές Ελλάδας εάν ο Χάμες μπορεί να αγωνιστεί έστω ως αλλαγή και να περάσει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του μεγάλου ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο παγκόσμιος άσος του Θρύλου είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, ερχόμενος ακόμη και από τον πάγκο. Μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού και ας υπάρχει έλλειψη ρυθμού τη δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω της απουσίας του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ουσιαστικά, ο Χάμες μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά και το κάτι... απρόβλεπτο. Είναι τέτοια η ποιότητά του, που κάλλιστα μπορεί να πάρει ακόμη και ένα παιχνίδι...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ