ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με πάθος για το «διπλό» και για το τρίποντο!

Με πάθος για το «διπλό» και για το τρίποντο!

Θρύλος είσαι, «διπλό» στην «Οpap Arena» θέλεις! Ο Ολυμπιακός παίζει στις 19:00 το ματς της αγωνιστικής, στη Νέα Φιλάδελφεια. ΜΟΝΟ νίκη, το σύνθημα στα χείλη των Πειραιωτών! Απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η ομάδα του Μίτσελ πηγαίνει προετοιμασμένη για… κάθε ενδεχόμενο, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Πηγαίνει για να αποκαταστήσει την κανονικότητα και να καταφέρει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Και να κάνει άλλη μια εμφατική δήλωση πρωταθλήματος. Άλλη μια δήλωση τίτλου, απέναντι στους  «εξυγιαντές». Απλά τα πράγματα και κάθε τι άλλο δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Ο Θρύλος πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για το «τρίποντο» και μόνο.

Ο αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Οι 47 προς 48 τίτλοι του στο πρωτάθλημα, τα Κύπελλα, οι μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, η διαρκής άνοδος στο ευρωπαϊκό στερέωμα, καθιστούν τον Ολυμπιακό μόνιμο… ιδιοκτήτη της κορυφής στην Ελλάδα. Δεν έχει ανάγκη το… γόητρο, ο Θρύλος, απέναντι σε κανέναν.

Οπότε, χρειάζεται συγκέντρωση και πίστη. Το ματς «καίει» τον Μίτσελ και τους παίκτες μόνο αγωνιστικά. Μόνο οι τρεις βαθμοί μετρούν και τίποτε άλλο. Ο Θρύλος είναι έτοιμος για να επιβάλει τον αγωνιστικό του νόμο και να φύγει από την έδρα του ΠΑΟΚ νικητής. Πάμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ