ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπανικολάου: «Οι ομάδες κρίνονται από τους τίτλους, όχι από τα ρεκόρ».

Παπανικολάου: «Οι ομάδες κρίνονται από τους τίτλους, όχι από τα ρεκόρ».

Στο γεγονός πως οι ομάδες κρίνονται από τις επιτυχίες και τους τίτλους, στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, έπειτα από τη νίκη (89-77) του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα.

Ο αρχηγός του Θρύλου στάθηκε στον παράγοντα κούραση που έχει επηρεάσει την ομάδα, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Παπ»:

«Ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες, το αποδεικνύει και στην Ευρώπη, του εύχομαι καλή συνέχεια και το καλύτερο. Για άλλο ένα ματς δεν είχαμε τα επιθυμητά επίπεδα ενέργειας, σε αυτό θέλω να σταθώ. Ο Προμηθέας έκανε εξαιρετική προσπάθεια, αλλά εμείς δεν κάναμε καλό ματς.

Μην ξεχνάμε πως είναι ένας μήνας που δεν πήγαμε σχεδόν καθόλου σπίτια μας, είχαμε πολλά ματς, πολλά ταξίδια και υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα παίζουν τον ρόλο τους, όσο βαθύ ρόστερ και καλούς παίκτες κι αν έχεις. Βγαίνει η κούραση, είναι λογικό με βάση όλα αυτά να υπάρχει μία μετάπτωση στην ενέργεια.

Τα ρεκόρ δεν είναι για τις ομάδες, αυτές κρίνονται από τις επιτυχίες και τους τίτλους στο τέλος. Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους και για τις ομάδες που πάνε για καταρρίψουν ένα ρεκόρ. Είναι σημαντικό, είναι κατόρθωμα, είναι παράσημο, αλλά δεν είναι ο στόχος μας.

Στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19/3) θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Σε ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα από την κατάσταση των ομάδων πριν, μπορεί να αλλάξει πολλά στην ψυχολογία της ομάδας. Για εμάς, είναι ένα ματς που το θέλουμε.

Θα δούμε τι θα γίνει με τον Σλούκα, το πιο σημαντικό στην Ευρωλίγκα είναι ότι εξασφαλίσαμε την οκτάδα, ήταν ο πρώτος στόχος μας. Από εκεί και πέρα, αφού μπορούμε να κοιτάξουμε πιο μπροστά, θέλουμε το πλεονέκτημα Δεν υπάρχει εύκολο ματς, Μια εβδομάδα χαλάρωσης, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές.

Η Φενέρ, για παράδειγμα, ξεκίνησε με νίκες και μετά είχε τραυματισμούς. Ή, από την άλλη, η Παρτιζάν πηγαίνει πολύ καλά. Το έχουμε δει πολλές φορές. Το Μιλάνο έχει μεγάλο μπάτζετ και ρόστερ, είχε πολλά προβλήματα και τώρα έχει έξι σερί νίκες. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ