ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για τον θρίαμβο του Θρύλου στην OPAP Arena! (video)

Το MEGA για τον θρίαμβο του Θρύλου στην OPAP Arena! (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 την ΑΕΚ και έσπασε το αήττητο της έδρας της στο πρωτάθλημα, δίνοντας πλέον μεγάλο ενδιαφέρον στα play off του πρωταθλήματος και στην μάχη του τίτλου.
Πάρτι στον αγωνιστικό χώρο… πάρτι στα αποδυτήρια… πάρτι στο Ρέντη.

Πάρτι και το βράδυ, στο τραπέζι του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ηχηρή δήλωση… διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ μέσα στην ΟΠΑΠ Arena, έσπασε το αήττητο του νέου γηπέδου της Ένωσης, επιβεβαίωσε ότι έχει μπει σε… ψυχολογία play off και έβαλε «φωτιά» στη Stoiximan Super League.

Η Ένωση, αφού γλίτωσε την αποβολή του Μουκουντί στο 6ο λεπτό, πήρε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, είχε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης νίκησε και τον Αραούχο και τον Πινέδα.

Ενώ το γκολ που πέτυχε ο Μεξικανός στο 22′ ακυρώθηκε σωστά, καθώς κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι.

Ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπακαμπού στο 34′ να πλασάρει πάνω στον Αθανασιάδη, ζήτησε πέναλτι σε προβολή του Ρότα στον Μπακαμπού και στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.

Στο 50′ από πλασέ του Μπιελ και κόντρα στον Μουκουντί άνοιξε το σκορ. Στο 53′ ο κορυφαίος του αγώνα, Κώστας Φορτούνης, βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Μπακαμπού, ο Γάλλος σέντερ φορ έκανε εντυπωσιακό κοντρόλ και το 2-0 ήταν γεγονός.

Η Ένωση γλίτωσε την αποβολή του Άμραμπατ με 2η κίτρινη στο 63’ και 4 λεπτά μετά ήρθε το απόλυτο σοκ.

Ο ασταμάτητος Φορτούνης δημιούργησε, ο Μπακαμπού πάσαρε και ο Κανός έκανε το 0-3.

Στο 70′ ο Μπιέλ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Η Ένωση πίεσε, σκόραρε με τον Τσούμπερ στο 81′, έχασε ευκαιρία με τον Μουκουντί, αλλά το τελικό 3-1 δεν άλλαξε.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ