ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πόδι στο γκάζι και φουλ για play-offs!

Το πόδι στο γκάζι και φουλ για play-offs!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Μετράς 47 και πας για το 48ο και οι άλλοι… λιγότερα όλοι μαζί. Πολύ λιγότερα… Αλλά αφού σε αμφισβητούν ακόμη θρασείς όπως είναι οι «εξυγιαντές» και οι «ανταγωνιστές» σου, φτάνει η στιγμή που θα τους δείξεις ξανά… τι εστί ΘΡΥΛΟΣ. Αφού θέλουν να πάρουν και στα πλέι οφ γεύση από τον πρωταθλητή, ας τους τη δώσουμε!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ με ένα σημαντικό διπλό επί της ΑΕΚ, αλλά βρισκόμενος στο -5 από την κορυφή, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να το ανατρέψει στα πλέι-οφ.

.Απέναντί του, στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο έπεται, ο Ολυμπιακός θα έχει τους γνωστούς «εξυγιαντές», οι οποίοι στα λόγια βαφτίζονται πρωταθλητές και σηκώνουν… τη μία κούπα πίσω από την άλλη. Αλλά στην πράξη… κάθονται στον καναπέ κάθε Μάιο και βλέπουν τη φιέστα του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός έχει δουλειά μπροστά του και δεν θα είναι εύκολες οι «μάχες» απέναντι στα αγαπημένα παιδιά της «εξυγίανσης». Θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο, για να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή. Οφείλει να έχει στο μυαλό του αυτό ο Θρύλος. Πάντοτε. Και ποτέ να μην επαναπαύεται. Ποτέ να μη χαλαρώνει. Ποτέ να μην ηρεμεί. Παρά μόνο όταν σηκώσει τις κούπες. Του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ