ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Ευρώπη μέσω των play off!

Η Ευρώπη μέσω των play off!

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν τα φετινά play off και για την έξοδο στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού και 48ου πρωταθλήματος, είναι «υποχρεωμένος» να κοιτάξει και τις επόμενες θέσεις στη… χειρότερη των περιπτώσεων.

Αναλυτικότερα, ο πρωταθλητής, δηλαδή η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα playoffs, θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μέσω του γύρου των πρωταθλητών, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται 8-9 και 15 Αυγούστου.

Aπό εκεί και πέρα, ο δεύτερος των playoffs θα κερδίσει θέση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, στον δρόμο των μη πρωταθλητών, με τους αγώνες να διεξάγονται 25/26 Ιουλίου και 1/2 Αυγούστου.

Επίσης, ένα εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League προορίζεται για την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο. Αν πάντως, ο Κυπελλούχος είναι πρώτος ή δεύτερος στα playoffs, τη θέση στο Europa League θα πάρει ο τρίτος των playoffs. Η ομάδα αυτή θα μπει στη δράση στις 10 και 17 Αυγούστου και εφόσον προκριθεί θα παίξει στα playoffs στις 24 και 31 Αυγούστου.

Εξάλλου, ο τρίτος και τέταρτος των playoffs ή ο τέταρτος και πέμπτος εφόσον ο Κυπελλούχος τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις των playoffs, θα λάβουν μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League παίζοντας στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως η έκτη ομάδα των play off δεν θα βγει στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ