ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η σημασία του αγώνα και η νέα «κόκκινη» απόβαση στον Βόλο!

Η σημασία του αγώνα και η νέα «κόκκινη» απόβαση στον Βόλο!

Με τον κόσμο του ξανά στον Βόλο, ο Ολυμπιακός, για να αρχίσει τη μεγάλη αντεπίθεση στα πλέι οφ και να φέρει το 48ο στον Πειραιά.

Το παιχνίδι το οποίο έρχεται, εκείνο απέναντι στον Βόλο, την Κυριακή (17:30) έχει τεράστια σημασία για τον Ολυμπιακό. Και στην προσπάθειά του να το κάνει δικό του, δεν θα είναι μόνος.

Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό είναι ικανή να γείρει την πλάστιγγα προς τη μεριά του πρωταθλητή Ελλάδας. Το ματς αυτό πρέπει να κερδηθεί! Η ομάδα πρέπει να δείξει συνέχεια και να μπει με το… δεξί, στα play-offs τους πρωταθλήματος, και γενικά η ομάδα να κεφαλαιοποιήσει το καλό «φεγγάρι» στο οποίο δείχνει να βρίσκεται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι εκεί. Αρωγός στην προσπάθεια, η οποία θα γίνει. Οι πρώτες πληροφορίες από τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανέφεραν ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Και όλα δείχνουν ότι ο Θρύλος θα έχει και πάλι περίπου15.000 φίλους του, στο πλευρό του. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος ως ένα, θα παλέψουν για να πάρουν το ματς!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ