ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΕΔ: Και με τη… βούλα ανίκανοι και ακατάλληλοι

ΚΕΔ: Και με τη… βούλα ανίκανοι και ακατάλληλοι

Χωρίς ίχνος ντροπής η ΚΕΔ παραδέχεται ότι είναι ανίκανη να βρει ξένους διαιτητές από το πάνω ράφι.

Ένα σχόλιο με αφορμή ότι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Αντί να παραιτηθούν, έβγαλαν και ανακοίνωση…

Πάντως, από την ανακοίνωση προκύπτει ότι και επίσημα είναι ανίκανοι και ακατάλληλοι. Ο Μπένετ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βρει ελίτ διαιτητές, γενικά δεν μπορεί να βρει ξένους, και ότι θα ορίζει Ελληνες στα παιχνίδια του Βόλου. Εννοείται ότι είναι της πλάκας οι δικαιολογίες ότι τάχα έχουν υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους και ότι επειδή οι ελίτ είναι 26 «η διαθεσιμότητα έλευσης τους είναι πάρα πολύ περιορισμένη»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Σχετικά με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

  1. Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές.
  2. Ο κ. Μπένετ θεωρεί ότι είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
  3. Οι ελίτ διαιτητές στην UEFA είναι μόνο 26 (27 με τον κ. Σιδηρόπουλο) και όλοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλέον των εθνικών τους πρωταθλημάτων, άρα η διαθεσιμότητα έλευσης ελίτ διαιτητών είναι πάρα πολύ περιορισμένη».
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ