ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρυλέ γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Θρυλέ γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Στο «κατακόκκινο», όπως αναμένεται, Πανθεσσαλικό δίνει τον πρώτο του «τελικό» σήμερα (19/3) στις 17:30 ο Ολυμπιακός, με μοναδικό στόχο το «διπλό», στο δρόμο για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της θρυλικής του ιστορίας. Κόντρα στον Βόλο, στην πρώτη «μάχη» των πλέι-οφ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε ένα γήπεδο που θα θυμίζει Καραϊσκάκη!

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ θα έχουν και πάλι στο πλευρό τους 15.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα στηρίξουν και θα ωθήσουν την ομάδα στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, για να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς, πριν από το ντέρμπι των «απέναντι»...

Ο Θρύλος φυσικά κοιτάει και θα συνεχίσει να κοιτάει τη δουλειά του. Γνωρίζει πως το πρωτάθλημα είναι στο χέρι του. Απλώς θα χρειαστεί να είναι συγκεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο σε κάθε παιχνίδι. Εν προκειμένω, στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας. Έτσι θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται και θα κάνει την μεγάλη ανατροπή, για να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Έχει την ποιότητα, μα πάνω απ’ όλα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή!

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ