ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον τρέμουν ακόμη περισσότερο!

Τον τρέμουν ακόμη περισσότερο!

Τον φόβο και τον τρόμο σκορπίζει ολοένα και περισσότερο ο Ολυμπιακός, μειώνοντας διαρκώς την απόστασή του από την κορυφή και κάνοντας «απέναντι» και «εξυγιαντές» να τρέμουν όλο και πιο πολύ τον πραγματικό πρωταθλητή Ελλάδας. Αυτόν που έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και 48 συνολικά!

Βλέποντας ωστόσο τη βελτίωση και την μεγάλη αγωνιστική άνοδο του Θρύλου, οι «εξυγιαντές είναι ικανοί να τα διαλύσουν όλα και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Έχουν τρομάξει στην ιδέα ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Και για αυτό το λόγο θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην το κατακτήσει και τους χαλάσει τα σχέδια σε ένα ήδη αλλοιωμένο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του Μίτσελ θα έπρεπε να ήταν στην κορυφή.

Όπως και να ΄χει, είδαμε αίσχη και αίσχη στην πρώτη αγωνιστική της διαδικασίας των πλέι-οφ. Αίσχη τα οποία δικαίωσαν και το παραπάνω τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα είχε πει περί ανικανότητας του Μπένετ και όχι μόνο... Είδαμε ξανά τυχάρπαστους και ακατάλληλους διαιτητές που δεν... ξέρουν από βασικούς κανονισμούς και έκαναν τα πάντα για να αλλοιωθούν αποτελέσματα με το... καλημέρα του «μίνι» πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Φοβούνται τόσο πολύ τον Ολυμπιακό που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν. Τα αίσχη του «συστήματος» θα συνεχιστούν και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να τους ρίξει για άλλη μία φορά στο... καναβάτσο! Όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ