ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του και φέρνει διαιτητές κορυφαίου επιπέδου!

Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του και φέρνει διαιτητές κορυφαίου επιπέδου!

Για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει μπροστά για το κοινό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κάτι το οποίο φάνηκε και με τη μεγάλη χορηγία που υπογράφτηκε με τη Stoiximan. Έτσι και τώρα με τη διαιτησία!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) τα γραφεία της ΕΠΟ, μαζί με τον Κώστα Καραπαπά και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Εκεί είχε συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο για το θέμα της διαιτησίας, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ώστε να αναλάβει η διοργανώτρια το να έρχονται ελίτ και 1ης κατηγορίας διαιτητής, από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ο Μπένετ έχει αποτύχει και τα πράγματα χειροτερεύουν κάθε αγωνιστική...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ