ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O Μπένετ απέτυχε, ώρα να φεύγει…

O Μπένετ απέτυχε, ώρα να φεύγει…

Πλήρης ανικανότητα, αδυναμία, συνολική… ανυπαρξία, ή απλώς… έλλειψη θέλησης; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει απόλυτα, αν είναι μόνο το ένα, αν είναι μόνο το άλλο, ή αν και τα δύο ενδεχόμενα… συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται; Ο αρχιδιαιτητής ή δεν μπορεί, ή δεν προσπαθεί αρκετά. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η επιλογή (με το ζόρι) του Μπένετ, από τον Μπαλτάκο έχει ήδη αποτύχει.

Η αδυναμία της υπάρχουσας «αρχής» της διαιτησίας στην Ελλάδα, να φέρει στη χώρα μας ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ διαιτητές, ακόμη και σε επίπεδο… VAR, φωνάζει για την απόλυτη αποτυχία του… εγχειρήματος «Μπένετ».

O Mπένετ απέτυχε παταγωδώς και είναι πλέον η ώρα να πάει από εκεί όπου ήρθε. Στα αζήτητα ο αρχιδιαιτητής και οι πρακτικές του. Η αποτυχία του. Και πολύ άργησε να έρθει η αλλαγή στο τοπίο της διαιτησίας στην Ελλάδα.

Η Stoiximan Super League βγαίνει μπροστά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει μπροστά. «Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία». Η τελευταία φράση κλειδί. Και κάπως έτσι κάθονται οι «εξυγιαντές» στο… παγωτό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ