ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιβεβαιώση της ΕΠΟ για τη συμφωνία με τον Μαρινάκη για ελίτ διαιτητές

Επιβεβαιώση της ΕΠΟ για τη συμφωνία με τον Μαρινάκη για ελίτ διαιτητές

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος.

Σε αυτή τη συνάντηση συμφωνήθηκε να φέρνουν σε συνεργασία ελίτ διαιτητές από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα για τις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League.

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ