ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγχώθηκαν για τον αγαπημένο τους Μπένετ!

Αγχώθηκαν για τον αγαπημένο τους Μπένετ!

Δεν έχουν μπέσα οι «εξυγιαντές». Είναι σαφές πλέον, αυτό. Ξεκάθαρο. Δεν μπορούν να μονιάσουν και να εργαστούν όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου, όπως μας λένε εδώ και χρόνια ότι κάνουν. Ναι, στα λόγια. Γιατί στα έργα, οι «εξυγιαντές» ενδιαφέρονται μόνο για να κερδίζουν εκείνοι. Ο καθένας για την πάρτη του. Και μονιάζουν ΜΟΝΑΧΑ όταν θέλουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η προπαγάνδα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχίζει τη… δουλειά της. Να υπερασπίζεται απροκάλυπτα την ΕΠΟ, τη διαιτησία, τον Μπένετ και την κομπανία τους…  

Οι δύο «αρχιεξυγιαντές», οι «δικέφαλοι»  εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν «ενόχληση» για την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και κάνει λόγο για «εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του», εμπλέκοντας στην ανακοίνωση και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μάλιστα, σε καμία από τις ανακοινώσεις των δυο ομάδων δεν αναφέρεται το όνομα του ανίκανου αρχιδιαιτητή, Μπένετ.

Όλως τυχαίως ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς χθες στα ντέρμπι και δείχνουν με την στάση τους να στηρίζουν απροκάλυπτα τον ανεκδιήγητο και «αγαπημένο» τους αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, που τους κάνει τα «χατίρια».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ