ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για τις «βόμβες» του Μαρινάκη για το «σύστημα»! (video)

Το MEGA για τις «βόμβες» του Μαρινάκη για το «σύστημα»! (video)

Ο Πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον απόηχο της σωρείας των διαιτητικών λαθών στην πρώτη αγωνιστική των play off, με επιστολή του αποκάλυψε όλα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκθέτοντας τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο, τον αρχιδιαιτητή Μπένετ και το σύστημα που τους καλύπτει.

Ρουκέτες εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απογυμνώνοντας για άλλη μια φορά το σάπιο σύστημα που χτυπά ασταμάτητα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με την πρώτη αγωνιστική των play off να επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας όσα εδώ και καιρό ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού υποστηρίξει για την ΚΕΔ, την ΕΠΟ και όσους τους στηρίζουν.

Με ανοικτή επιστολή ο πρόεδρος της Super League αποκάλυψε απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο, όπως ο τελευταίος του μετέφερε στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Στην συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες και ο κύριος Κώστας Καραπαπάς και ο κύριος Λεωνίδας Θωμαΐδης (μέλος της ΕΕ και εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην SL2) συνεπώς υπάρχουν μάρτυρες των όσων διημείφθησαν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου είπε ότι συμφωνεί απολύτως με τη θέση αυτή και να ανακοινώσουμε απο κοινού ότι ΕΠΟ και Super League θα συνεργαστούν για την έλευση ελίτ διαιτητών.

»Επίσης μου τόνισε ότι ο αρχιδιαιτητής Μπένετ δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να βρει και να φέρει καλούς διαιτητές. Αμέσως μετά την συνάντηση και μετά από πιέσεις (που ίσως ήταν ασφυκτικές), η ΕΠΟ έβγαλε μια ανακοίνωση με διαφορετικό περιεχόμενο και αναφορές σε θέματα που δεν συζητήθηκαν.

»Σε ένα βαθμό κατανοώ τον κ. Μπαλτάκο, αφού όπως μας δήλωσε απειλήθηκε απο τον Δ. Μελισσανίδη ότι θα φορέσει «μαύρη γραβάτα», ότι δηλαδή θα θρηνήσει μέλη της οικογενείας του (!) και μάλιστα ζήτησε ήδη αστυνομική προστασία για την οικογένειά του!

»Αυτή είναι η Ελλάδα, εδώ βρίσκεται σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ. Αυτό θέλετε κύριοι; Έτσι θέλετε να συνεχίσουμε;».

Όταν μάλιστα ο Μπαλτάκος επιχείρησε να αλλάξει όσα είχε υποστηρίξει ήρθε η σκληρή απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνοντας σκόνη τους ισχυρισμούς του προέδρου της ΕΠΟ με αποδείξεις και ονόματα!

«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

»Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του. Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

»Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ. Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την επιστολή του έβγαλε στο φως όλα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκθέτοντας τόσο τους Μπαλτάκο, Μπένετ όσο και το σύστημα που τους καλύπτει.

«Τέλος, όσοι θέλουμε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου χρειαζόμαστε την UEFA η οποία πρέπει να μας βοηθήσει και να βάλει μια τάξη στο συνονθύλευμα που λέγεται ΕΠΟ και μαστίζεται από την ύπαρξη συμμοριών, παιχνίδια σκιών και από μια δυαρχία ανέκδοτο (Μπαλτάκου-Φιλιππούση) που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση και διάλυση του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένονται ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα με την ελπίδα να απελευθερωθεί από τα δεσμά όσων θέλουν να το κρατήσουν κολλημένο στη λάσπη!

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ