ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Ένας πρώτος μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό, έχει επιτευχθεί. Από το ασυνήθιστο -12, σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

Ο Θρύλος παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επίδραση που είχε η επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ δεν είναι μόνο ένας προπονητής που έχει αναμορφώσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό και έχει μειώσει για τα καλά τη διαφορά του από την πρώτη θέση της Superleague. Δεν είναι μόνο μία δυνατή προσωπικότητα.

Είναι και όσα έχει καταφέρει και σε ατομικό επίπεδο, με τον πολύπειρο Ισπανό να είναι μετρ στο να τονώνει την ψυχολογία του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στον Βόλο μπορεί να μη μάγεψαν με την εικόνα του, αλλά ήταν ουσιαστικοί. Έβαλε πάλι τρία γκολ, όπως είχε κάνει και στα «εγκαίνια» της OPAP Arena με την ΑΕΚ, στην αναμέτρηση που γύρισε το διακόπτη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, μετά τη διακοπή, αρχίζουν τα πιο δύσκολα για τον Θρύλο και τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός να διατηρήσει την ίδια εικόνα στην ομάδα του από εδώ και στο εξής που θα αρχίσουν τα δύσκολα ματς στα play-offs, καθώς  η πρεμιέρα με τον Βόλο ήταν το θεωρητικά και μάλλον πρακτικά ευκολότερο ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι αν θα μπορέσει ο Θρύλος να έχει την ίδια και ακόμα καλύτερη εικόνα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στα πλέι οφ εντός και εκτός έδρας. Αυτό, θα το μάθουμε σύντομα.

Το σίγουρο είναι ότι παίκτες και Μίτσελ απέδειξαν πρωτίστως στους εαυτούς τους, ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Η ομάδα είναι στα καλύτερα της, διεκδικεί το πρωτάθλημα και ξέρει πως η συνέχεια μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Αρκεί βέβαια αυτό να φανεί μέσα στα γήπεδα, στα ματς που θα «καίνε» και θα κρίνουν πολλά στο επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 

PHOTO GALLERY

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ