ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων

Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων

Φιλική ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την Ουγγαρία, στη Ριζούπολη, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro U21, με αντίπαλο τη Λευκορωσία, την προσεχή Τρίτη (28/3, 17:00) στο ίδιο γήπεδο.

Η Ελλάδα, η οποία αγωνίστηκε με τέσσερις «ερυθρόλευκους» στην αρχική ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Τζολάκη, Σουρλή, Λιάτσο και Κίτσο, ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και είχε ορισμένες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά το γκολ δεν ήρθε, ενώ οι Ούγροι είχαν μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Νέμεθ, αφού η μπάλα βρήκε τη ρίζα της αριστερής δοκού του αρχηγού Τζολάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, με τους Ούγγρους να είχαν τα ηνία και στο 61’ να ανοίγουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιτέλις, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για το τελικό 0-1.

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄ Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγκλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος (46΄ Σαπουντζής), Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

Ουγγαρία: Χέγκι, Ντεμπρέτσενι, Σάμπο, Ίγινμπορ, Κάτα, Μπάραθ (90+1΄ Στόικα), Νέμεθ (61΄ Σαλάι), Κόκτσιτς (61΄ Χόρβατ), Καλάι (46΄ Κόβακς), Βιτάλις (72΄ Κόβακς), Μπεντζενλάιτερ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ