ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μάχη» ανάμεσα σε Μπουτούτσι και Λάιντνερ!

«Μάχη» ανάμεσα σε Μπουτούτσι και Λάιντνερ!

Στις εθνικές τους ομάδες έχουν ενσωματωθεί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μιας και διανύουμε ημέρες αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Euro και όχι μόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ζούμερ Μπουτούτσι κλήθηκε από την Εθνική Κοσόβου, ενώ ο Ντόρον Λάιντνερ ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αούστρια Βιέννης, κλήθηκε από την Εθνική Ισραήλ.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι δεν συνυπήρξαν στον Θρύλο τη φετινή σεζόν, μιας και ο 26χρονος εξτρέμ ήρθε στα τέλη Γενάρη, την ώρα που ο 20χρονος μπακ είχε φύγει για λογαριασμό της αυστριακής ομάδας λίγες μέρες πριν, θα κοντραριστούν απόψε για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro.

Συγκεκριμένα, το Ισραήλ του Λάιντνερ θα υποδεχτεί το Κόσοβο του Μπουτούτσι, στο Τελ Αβίβ, στις 19:00, στο πρώτο ματς που θα δώσουν οι δύο εθνικές ομάδες μεταξύ τους, αφού δεν έχουν τεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπες ούτε σε επίσημο, αλλά και σε φιλικό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Λάιντνερ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ισραήλ, ενώ ο Μπουτούτσι ίσως μείνει στον πάγκο και περάσει στο ματς ως αλλαγή. Όλα θα φανούν πάντως με τη γνωστοποίηση των δύο ενδεκάδων.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ