ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ο Κλίνσμαν με θέλει πιο επιθετικό»!

«Ο Κλίνσμαν με θέλει πιο επιθετικό»!

Για πρώτη φορά έκανε στον πάγκο της Νότιας Κορέας, ο νέος προπονητής της, Γιούργκεν Κλίνσμαν, στο φιλικό 2-2 της ομάδας του με αντίπαλο την Κολομβία. Και ο Χουάνγκ Ίνμπομ, κατάλαβε το «καλημέρα» πως ο Γερμανός προπονητής, θέλει οι μέσοι του να παίρνουν πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε: «Ο προπονητής διέταξε ένα επιθετικό στιλ παιχνιδιού και ένα γρήγορο ρυθμό στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης, θέλει ο μέσος να παίξει πιο επιθετικά και να δοκιμάζει αρκετά σουτ με θάρρος».

Εξάλλου, ο Χουάνγκ στάθηκε και στο σκληρό παιχνίδι των Κολομβιανών και για τις «διαμάχες» που είχε σε κάποιες φάσεις μαζί τους, λέγοντας πως: «Οι ομάδες της Νότιας Αμερικής δεν αποφεύγουν το σκληρό παιχνίδι. Ο προπονητής τόνισε επίσης την ανάγκη να είναι ευεργετική τόσο η επίθεση όσο και η άμυνα. Ο δυνατός ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, είναι και αυτός ένα μέρος του παιχνιδιού. Μετά από αυτό, συμφιλιώθηκε με τον αντίπαλό μου. Στο ματς με την Ουρουγουάη θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στη μεσαία γραμμή όπως συνέβη και σε αυτό το παιχνίδι».

Κατέληξε λέγοντας ο μέσος του Ολυμπιακού: «Φυσικά και προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Σε παιχνίδια με πολλούς οπαδούς στην εξέδρα, δίνω πάντα το κάτι παραπάνω. Θα επανορθώσω ότι έκανα λάθος σε αυτό το ματς και θα τα ξεχάσω όλα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ουρουγουάη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ