ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η θέση του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής ξεκάθαρη για τους ελίτ διαιτητές!

Η θέση του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής ξεκάθαρη για τους ελίτ διαιτητές!

Πολλά λέγονται και γράφονται μετά το φινάλε της περιβόητης συνάντησης στην ΕΠΟ μεταξύ των έξι ομάδων των πλέι οφ της Stoiximan Super League, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος κατηγορήθηκε , ότι είναι ο υπεύθυνος που δεν ολοκληρώθηκε η επιστολή που λέγεται ότι είχε αρχίσει να συντάσσεται και θα είχε ως παραλήπτη την ΟΥΕΦΑ ώστε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βοηθήσει προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα ελίτ διαιτητές (ή έστω α’ κατηγορίας) για να σφυρίξουν στα ματς των πλέι οφ που απομένουν.

Αυτό βεβαίως που ισχύει είναι αρκετά διαφορετικό και αυτοί που προσπαθούν να σπιλώσουν τον Θρύλο, γράφουν και λένε γελοιότητες. Η θέση του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και δεν αλλάζει. Η ομάδα του Πειραιά ζήτησε από την πρώτη στιγμή να σφυρίζουν διαιτητές από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι από πρωταθλήματα που δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Αυτό έγινε επειδή στην επιστολή οι... λασπολόγοι ήθελαν να συμπεριλάβουν διαιτητές από ΟΛΑ τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα αυτό του Μαυροβουνίου, όπου προέρχεται ο ανεκδιήγητος Νταμπάνοβιτς.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ