ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πίνουν… νερό στο όνομα τους!

Πίνουν… νερό στο όνομα τους!

Θετικότατο πρόσημο άφησαν οι Χουάνγκ Ίνμπομ και Χάμες Ροντρίγκες, στο μεταξύ τους 2-2 σε φιλικό επίπεδο, ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Κολομβία. Με τον πρώτο να «βγάζει» ολόκληρο 90λεπτο και τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα!

Στις κριτικές τους για την απόδοση του Χάμες, ο Τύπος της Κολομβίας, υπογράμμισε: «Πέρα από το γκολ, ο Xάμες έδειξε προσωπικότητα, οδήγησε την υψηλή πίεση που ασκήθηκε στην Κορέα και έδειξε λίγο περισσότερη δυναμική. Μετά από 70 λεπτά αποχώρησε από το γήπεδο, αλλά ο Χάμες για άλλη μια φορά έδειξε ότι σε καλές συνθήκες μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, να οδηγήσει και να καθοδηγήσει μια νεαρή ομάδα της Κολομβίας».

Aναφορικά με τον Χουάνγκ, επίσης τα σχόλια των συμπατριωτών του ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, γράφοντας: «Ο Ινμπεόμ ξεκίνησε ως κεντρικός χαφ και είχε μεγάλη επιρροή τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ο Χουάνγκ ηγήθηκε της επίθεσης της ομάδας, στέλνοντας ακριβείς πάσες από τη μεσαία γραμμή, στο χώρο πίσω από την άμυνα της Κολομβίας, τόσο με το δεξί, αλλά και με το αριστερό του πόδι. Επιπλέον, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, δοκίμασε και τα πόδια του και έγινε ο «δημιουργός» επιθετικών σκηνών για την ομάδα του»

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ