ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρεμιέρα με γκέλα για την Εθνική Ελπίδων

Πρεμιέρα με γκέλα για την Εθνική Ελπίδων

Δεν ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO2025 η Εθνική Ελπίδων, μένοντας στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με τη Λευκορωσία, για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου.

Η Ελλάδα, η οποία αγωνίστηκε με τέσσερις «ερυθρόλευκους» στην αρχική ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Τζολάκη, Σουρλή, Χρυσόπουλο και Κίτσο, ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα με πολύ όμορφο γκολ του Τζόλη στο 11ο λεπτά της αναμέτρησης, μετά από υπέροχη ασίστ του Βασίλη Σουρλή με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.

 ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53') και στη συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας μόνο τον έναν βαθμό.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Λευκορωσία ισοφάρισε με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Κάζαραμπ που αξιοποίησε τη σέντρα ακριβείας του Ζίνοβιτς..

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ