ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να συνεχίσει να τους «ξεγυμνώνει» και στο γήπεδο!

Να συνεχίσει να τους «ξεγυμνώνει» και στο γήπεδο!

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε όλοι όσοι μπήκαμε στη διαδικασία να παρακολουθήσουμε όσα έγιναν χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αποδείχτηκε περίτρανα στη σύσκεψη της Δευτέρας ότι η μόνη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που παλεύει πραγματικά για την έλευση elite διαιτητών στα playoffs είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Θρύλος δεν σταματήσει εκεί, θα συνεχίζει τη μάχη του κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα.  Σε αυτόν τον αγώνα… αντοχής, υπομονής και επιμονής το καλύτερο όπλο του, είναι να συνεχίσει η ομάδα του Μίτσελ να δίνει απαντήσεις πάνω στο χορτάρι και να εκθέτει εκείνους που προσπαθούν να της τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια.

Όσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι υπόλοιποι ιθύνοντας θα  δίνουν τη μάχη τους για όσο το δυνατόν καλύτερες και πιο αξιόπιστες διαιτησίες στη συνέχεια των PlayOffs, τόσο η ομάδα θα πρέπει να δυναμώνει και να δίνει απαντήσεις πάνω στο χορτάρι, να είναι πανέτοιμη και με το… μαχαίρι στα δόντια στα παιχνίδια που έρχονται και στο τέλος θα κάνουμε το «ταμείο».

Ο Θρύλος. σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται πρέπει να είναι ο εαυτός του, να μη χαρίσει ούτε… κάστανο που λέμε και να αφήσει τους «απέναντι» να βγάλουν τα μάτια τους. Με ψυχραιμία, αφού οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά τον «πόλεμο» που πρέπει να δώσουν, κόντρα στην «εξυγίανση», κόντρα σε όλους και σε όλα, για το πιο μάγκικο και το πιο «γλυκό» πρωτάθλημα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ