ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κλίνσμαν: «Πολύ χαρούμενος που έχω τον Χουάνγκ, είναι εξαιρετικός»!

Κλίνσμαν: «Πολύ χαρούμενος που έχω τον Χουάνγκ, είναι εξαιρετικός»!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης άσος δεν σταματά να ενθουσιάζει, αλλά ούτε και να κουράζεται. Παίζει διαρκώς στα «κόκκινα» και δίνει όλη του τη ψυχή, τόσο με τον έφηβο, όσο και το εθνόσημο στο στήθος.

Ο... ακούραστος Χουάνγκ, ο οποίος αποτελεί βασικό «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής του Θρύλου, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο χθεσινό (28/3) φιλικό της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη (1-2). Και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας, ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της εθνικής του ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Νοτιοκορεάτες τον αποθέωσαν για το γεγονός πώς ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά, απέναντι σε μία ομάδα, που στο κέντρο έχει παίκτες αξίας, όπως ο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βεσίνο της Λάτσιο και ο Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ. Όπως τον αποθέωσε και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν!

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Νοτίου Κορέας έκανε ειδική μνεία στον Χουάνγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι, που βρίσκει λύσεις με απλό και άμεσο τρόπο, είναι εντυπωσιακός. Είναι απολύτως εξαιρετικός! Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα. Θέλω οι παίκτες να παίζουν με μεγάλη ένταση και υψηλό ρυθμό απέναντι σε δυνατές ομάδες. Και ο Χουάνγκ είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το στιλ παιχνιδιού».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ