ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευμα «Τα Νέα»: «Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές»

Δημοσίευμα «Τα Νέα»: «Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές»

Ένα θέμα που απασχολεί όλη τη φίλαθλη Ελλάδα είναι αυτό της διαιτησίας. Οι «εξυγιαντές» αλλοιώνουν διαρκώς το πρωτάθλημα και τώρα αρνούνται πεισματικά να φέρουν ελίτ διαιτητές από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, για την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με σημερινό (30/3) δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το θέμα, ζητώντας του να συνδράμει στο να αποσταλθούν ελίτ διαιτητές, στα παιχνίδια των πλέι οφ που απομένουν. Μία νέα προέκταση, στο θέμα διαιτησία και ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία δείχνει ότι το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα των Νέων: «O Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου... Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή...».

 

PHOTO GALLERY

Δημοσίευμα «Τα Νέα»: «Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ