ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κανός, Μπιέλ στην ισπανική ελίτ!

Κανός, Μπιέλ στην ισπανική ελίτ!

Σέρτζι Κανός και Πεπ Μπιέλ, είναι δύο παίκτες με πολλά κοινά σημεία, αφού είναι στην ίδια ηλικία (26), από την ίδια χώρα (Ισπανία) και παίζουν στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Οι δύο άσοι των Πειραιών, κάνουν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στο νέο έτος και ήδη μέσα στο 2023, έχουν κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά για τους Πειραιώτες. Και αυτό αποτυπώνεται και από το γεγονός πως είναι μέσα στους 20 Ισπανούς ποδοσφαιριστές το 2023 στα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, σε συνδυασμό γκολ και ασίστ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν σπουδαία πράγματα στο νέο έτος και ήδη ο Κανός στα 400 και… βάλε αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει στην Σούπερ Λιγκ, έχει βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο «ενεργητικό» του «μετράει» και δύο ασίστ. Έχει συμμετοχή σε έξι γκολ και αυτό τον «τοποθετεί» στην 4η θέση της κατάταξης, σε… ισοπαλία με επτά ακόμα ποδοσφαιριστές και μερικά μεγάλα ονόματα της Ισπανίας, όπως ο Ιάγκο Άσπας της Θέλτα, που στα 35 σου συνεχίζει να… σκορπάει τον τρόμο. Φυσικά από τα τέρματα που έχει σημειώσει ο Κανός, αυτό που είναι πιο ξεχωριστό είναι κόντρα στην ΑΕΚ που «υπέγραψε» το θρίαμβο στην «Opap Arena», ενώ η αφιέρωση στη μητέρα του στο 6-1 επί του Παναιτωλικού επίσης έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό όλων.

Σε ό,τι αφορά τον Πεπ Μπιέλ αξίζει να υπογραμμίσουμε πως μέσα στο 2023, είναι ο ποδοσφαιριστής με παρουσία σε πέντε τέρματα, έχοντας βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και «μοιράζοντας» μια ακόμα ασίστ. Στον πίνακα του transfermarkt είναι στην 12η θέση, σε… ισοπαλία με οκτώ ακόμα Ισπανούς ποδοσφαιριστές και μερικά πολύ δυνατά ονόματα, όπως ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης ή ο Αλβάρο Μοράτα της Ατλέτικο Μαδρίτης που έχουν επίσης καρέ τερμάτων και μια ασίστ. Ο Μπιέλ φυσικά έχει συμμετοχή και στο πρώτο γκολ επί της ΑΕΚ στην «Opap Arena», αφού το αυτογκόλ του Μουκουντί, έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δική του σφραγίδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ