ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευθεία ομολογία Mπαλτάκου για το «παραμύθι» που πουλούσε για τους ελίτ διαιτητές!

Ευθεία ομολογία Mπαλτάκου για το «παραμύθι» που πουλούσε για τους ελίτ διαιτητές!

Θα περίμενε κανείς να υπάρχει λίγο φιλότιμο. Αλλά έχει χαθεί παντελώς, όπως φαίνεται. Τόσο καιρό ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου που φώναζαν και φωνάζουν για τις αισχρές διαιτησίες στο πρωτάθλημα, έπεφταν πάνω σε… τοίχο, με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ να αρνούνται πεισματικά να ορίσουν ελίτ διαιτητές στα μεγάλα ματς, αλλά να φέρνουν διαρκώς κατώτερης διαλογής διαιτητές.

Ο Μπαλτάκος παραδέχτηκε μόνος του το ξεδιάντροπο παραμύθι που πουλάει από το ξεκίνημα της σεζόν! Ο ανίκανος πρόεδρος της ΕΠΟ πανηγυρίζει για το αυτογκόλ της χρονιάς παραδεχόμενος ότι από το ξεκίνημα της σεζόν κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς ουδέποτε ζήτησε από τη UEFA elite διαιτητές! Ανακοίνωση που επιβεβαιώνει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ