ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Nταρίντα: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Nταρίντα: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των play offs της Super League. Ενόψει της αναμέτρησης, ο Βλάντιμιρ Ντάριντα, εκ των βασιικών του Θεσσαλονικέων τοποθετήθηκε για την Θρύλο. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην μεσοεπιθετική ποιότητα του Θρύλου, αλλά και στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα οποία φέτος κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια, όμως, που παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο τελικό αποτέλεσμα η διαφορά ήταν ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κλειστά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχει πολύ καλούς περιφερειακούς επιθετικούς, που χρειάζονται προσοχή. Γενικότερα, στα τελευταία 16 μέτρα έχει παίκτες πολύ ικανούς κι επικίνδυνους, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ