ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κόκκινη» καταιγίδα για τον τίτλο!

«Κόκκινη» καταιγίδα για τον τίτλο!

Όλοι στον Ολυμπιακό, όλοι όμως, συνεχίζουν να πιστεύουν στο 48ο σαν να είναι εκείνοι πρώτοι στη βαθμολογία… Αυτή είναι η αυτοπεποίθηση που σου δίνουν 47 πρωταθλήματα, η αυτοπεποίθηση που σου δίνει ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού, ο Φορτούνης, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο τιμόνι της ομάδας. Και με αυτή την πίστη, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο απόψε, για ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον Άρη, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά 48ου!

Oι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη δράση, μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων και είναι έτοιμοι για όλα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες, θέλει να συνεχίσει με νίκες μέχρι το φινάλε των play-offs και να σηκώσει την κούπα.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι παρών. Δυναμικά, όπως πάντα, σε αυτές τις περιπτώσεις. Απέναντι σε όλους και σε όλα, ο λαός του Θρύλου συσπειρώνεται δίπλα στην ομάδα και γεμίζει το γήπεδο Καραϊσκάκη, για ένα πολύ δυνατό ματς πρωταθλήματος. Γίνεται ξανά «δόρυ και ασπίδα» και στηρίζει την ομάδα, όπως πρέπει. Όλοι μαζί, για τον κοινό στόχο!

Ραντεβού στις 21:00. Πάμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ