ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ: «Χαρίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Μίτσελ: «Χαρίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός έκανε «χαρικίρι» απόψε, αν και προηγήθηκε 2-0 απέναντι στον Άρη, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο 20άλεπτο (2-2) και έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 63 πόντους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μίτσελ τόνισε ότι οι παίκτες του μέχρι το 70’ είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν δύο γκολ και χάρισαν ένα δικό τους παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μία έκπληξη για όλους. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Αμέσως μόλις κάναμε τις αλλαγές δεχτήκαμε το γκολ και είμαστε ανασφαλείς χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε δικό μας.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως για 70′ και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό.

Όταν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι και ξέρεις το αποτέλεσμα είναι εύκολα να πεις πολλά, όμως σήμερα για 70′ είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και για τα τελευταία 20′ ό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ