ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιθανή η ενεργοποίηση του Σισέ

Πιθανή η ενεργοποίηση του Σισέ

Αρκετά πιθανή είναι η ενεργοποίηση του Παπέ Αμπού Σισέ, μετά την αποχώρηση-παραίτηση του Μίτσελ Γκονζάλεθ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος διανύει την έκτη του σεζόν στην ομάδα του Πειραιά και έχει προσφέρει αρκετά, δεν φαίνεται να υπολογιζόταν τον τελευταίο καιρό και για αυτό το λόγο ήταν στα... πιτς.

Ο Σισέ είχε επανέλθει κάποια στιγμή και είχε σκοράρει μάλιστα στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο πήγε ξανά πιο πίσω στο ροτέισον, μιας και οι Ντόη, Ρέτσος και Μπα τον ξεπέρασαν και τον αφήσουν... τελευταίο. Ωστόσο, στα προσεχή παιχνίδια των πλέι-οφ του πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστεί και να πάρει μία ευκαιρία από τον Ζοζέ Ανγικό.

Ο Γάλλος γνωρίζει πολύ καλά τον Σενεγαλέζο αμυντικό. Γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του. Τόσο τα θετικά, όσα και τα αρνητικά. Και ήδη έχει... μπει ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά η σημερινή προπόνηση και η γνωστοποίηση της αποστολής θα δείξουν πολλά παραπάνω, όμως ο Σισέ είναι υποψήφιος για να αγωνιστεί ακόμη και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (5/4), στο Καραϊσκάκη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ