ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κεραυνοί» Θρύλου κατά Μπαλτάκου, Μπένετ, Μάνταλου: «Βάζουν για άλλη μια φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος»

«Κεραυνοί» Θρύλου κατά Μπαλτάκου, Μπένετ, Μάνταλου: «Βάζουν για άλλη μια φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος»

Καμία σωτηρία δεν υπάρχει αφού οι γελοίοι ορισμοί των διαιτητών συνεχίζονται και στη 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός σχολίασε τους ορισμούς-ντροπή της ΚΕΔ, η οποία έβαλε Kροάτη, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην μάχη για τον εφετινό τίτλο, σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φυσικά δεν είναι ελίτ.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού για τον ορισμό του Κροάτη διαιτητή:

Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος και η λοιπή συμμορία βάζουν για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του Πρωταθλήματος.

Αγνοώντας το πραγματικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όσα ζήτησαν, όρισαν διαιτητή που δεν είναι ελίτ και έρχεται από πολύ κατώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η συμφωνία και η απαίτηση των ομάδων ήταν ξεκάθαρη: Ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας μόνον αν είναι από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Με όλα όσα προηγήθηκαν και παρά τις «διαβεβαιώσεις» Μπένετ ότι για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ελίτ που έχουν συμφωνήσει να έρθουν, ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι και στον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσαν (γιατί δεν ήθελαν) να βρουν ούτε διαιτητή από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί διαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ