ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γελοίες δικαιολογίες από την ΕΠΟ για τον διαιτητή της Λεωφόρου

Γελοίες δικαιολογίες από την ΕΠΟ για τον διαιτητή της Λεωφόρου

Εντάξει, τους ξέρουμε. Δεν τους μάθαμε τώρα… Αυτοί είναι. Ανίκανοι να παράγουν αποτελέσματα και να εξασφαλίσουν ισονομία στο ποδόσφαιρό μας. Να διαλύσουν την καχυποψία. Τώρα όμως φαίνεται πως οι δικαιολογίες στέρεψαν στην ΕΠΟ… Και με μια ανακοίνωση-μνημείο, ομολογούν την ανικανότητά τους ΞΑΝΑ.

Συγκεκριμένα ηΕΠΟ προσπαθεί να μας πείσει, με νέο αφήγημα, ότι αρχικά είχε οριστεί για τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό Elite διαιτητής από το Ισραήλ, ο οποίος, ομως, στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα και κάπως έτσι φτάσαμε στον Κροάτη Γιόβιτς.

Για την ιστορία, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Πριν από λίγο εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζονται τα εξής για τον ορισμό των αξιωματούχων διαιτησίας του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των play off της Super League1.

1. Στο παιχνίδι αυτό είχε αρχικά ορισθεί elite διαιτητής από το Ισραήλ, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα.

2. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Στιβ Μπένετ με τη μεσολάβηση και τη συνδρομή της UEFA κατέθεσε την Τρίτη 4/4 αίτημα για elite διαιτητές από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Γερμανίας και της Ιταλίας, οι οποίες απάντησαν ότι για αυτή την αγωνιστική δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Δήλωσαν, όμως, έτοιμες να δώσουν elite διαιτητές σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια των play off της Super League1.

3. Κατόπιν όλων των παραπάνω η ΚΕΔ προχώρησε στην επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή Α’ κατηγορίας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ