ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Άντρες στη δουλειά"

Τη δεύτερη προπόνηση επί βελγικού εδάφους πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν ότι το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που διανύουν, είναι και το σημαντικότερο για να "χτιστεί" ο θρύλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Άπαντες, καθημερινά, τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και φυσικά όπως είναι απολύτως λογικό, περιμένουν με ανυπομονησία τα προσεχή δυνατά φιλικά τεστ που θα κληθούν να δώσουν. Τόσο για να ξεφύγουν από τη… μονοτονία των προπονήσεων όσο και για να δουν το επίπεδο της αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Από την πλευρά του ο Μπράουν Ιντέγε, μπορεί να "έχασε" ένα μέρος της προετοιμασίας στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, ωστόσο στο Γκενκ δουλεύει καθημερινά, πολύ σκληρά, έχοντας ως στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος όταν τον χρειαστεί η ομάδα. Και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Γάνδη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στην οποία είναι μαζί με Ντε Λα Μπέγια, Φορτούνη και Μποτία. Σχολιάζοντας "Άντρες στη δουλειά".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ