ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάθος, πίστη και... τρέλα για το πρωτάθλημα!

Πάθος, πίστη και... τρέλα για το πρωτάθλημα!

Συγκλονιστικό είναι το πάθος που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, για τον τίτλο του πρωταθλητή! Ο Θρύλος θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του στον Πειραιά και αυτό θα παλέψει να κάνει, έχοντας πεισμώσει όσο δεν πάει! Πιστεύει στην ανατροπή, όπως πιστεύει ο Ανιγκό, οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο «ερυθρόλευκος» κόσμος! Από εκεί περνάει όλη αυτή η... τρέλα στην ομάδα και στους παίκτες για την κούπα!

Την ίδια ώρα, οι «απέναντι» τρέμουν και πολύ καλά κάνουν! Τρέμουν στην ιδέα να τους κλείσει ο Ολυμπιακός το σπίτι, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στη Λεωφόρο. Τότε, όμως τους γλίτωσε ο Κέλετ... Τώρα, ωστόσο δεν γλιτώνουν με τίποτα με έναν κορυφαίου επιπέδου διαιτητή όπως ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε. Δεν θα έχει Δανό «χειρούργο» το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής...

Αυτό που συμβαίνει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι μοναδικό. Είναι τέτοια η συσπείρωση που υπάρχει στο Ρέντη, τέτοιο το πάθος για το «διπλό» στη Λεωφόρο και τέτοια η πίστη για τον πρωτάθλημα, που οι «πολεμιστές» του Ανιγκό θα δώσουν όλη τους τη ψυχή για να... ξεβρακώσουν τους «πράσινους», οι οποίοι δεν θα τη γλιτώσουν αυτή τη φορά... Θρύλε, γερά!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ